PALVELUT

Deston Oy luo räätälöityjä yritysohjelmistoja kassajärjestelmistä verkkokauppoihin. Niin yksilöllisiä kuin ratkaisumme ovatkin, viime kädessä niitä yhdistää yksi asia: ne tehostavat yritysten päivittäistä toimintaa ja luovat siten kustannussäästöjä. Lupauksemme on, että ymmärrämme liiketoimintaasi.

360° Kuvaus

360° kuvat laadukkaasti ja mobiiliyhteensopivasti, mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Otamme tarvittaessa myös ilmasta panoraamakuvia/videota/stilliä. Lue lisää www.panoraamakuvat.fi

IT-Järjestelmät

Tarvitseeko yrityksesi kenties intranet palvelua tai vaikka verkkokauppaa? Toteutamme kaikki asiakkaan tarvitsemat IT-järjestelmät asiantuntevasti vuosien kokemuksella asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Kassajärjestelmät

Haluatko missä tahansa päätelaitteessa toimivan helpon kassajärjestelmän, jossa on mahdollisuus integroituun maksupäätteeseen ja kuittitulostimeen? Tutustu Destonin Helppokassa palveluun. Löydät palvelun osoitteesta www.helppokassa.fi

WWW-Palvelut

Deston Oy tuottaa omaa konesalipalvelua asiakkaiden sovellusten hostaukseen. Palvelumme keihäänkärkenä toimii edistyksellinen GDPR-yhteensopiva logitus- ja seurantajärjestelmä, jonka avulla voimme turvata asiakkaidemme palveluiden sulavan toiminnan ja tietoturvan 24/7.